Aanmelden

Voor de BSO zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker voor, in eerste instantie, 12 – 15 uur per week. Dit kan uitgebreid worden indien het aantal kinderen hierom vraagt.

 

 

Kom na de zomervakantie ook op vrijdagmiddag naar de BSO! Wat gaan we allemaal doen?

Samen lunchen, knutselen, sporten, bakken, uitrusten, uitstapjes maken en nog veel meer!

 

Wat zijn de mogelijkheden?
• Opvang van 12.15 – 18.00 uur
• Opvang van 12.15 – 14.30 uur
• Opvang van 14.30 – 18.00 uur
• Incidentele opvang

 

Vragen? We horen het graag! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

duim

Het bestuur van Stichting Kinderopvang DLS is op zoek naar een

 

BESTUURSLID M/V

 

Wij zoeken een enthousiast medebestuurslid, een communicatief sterke regelneef die affiniteit heeft met kinderopvang en bij voorkeur zelf één of meer kinderen bij ons op de peuterspeelzaal en/of buitenschoolse opvang heeft.

 

Het bestuur bepaalt op hoofdlijnen het personeelsbeleid, het financieel beleid en het inhoudelijke beleid. Dit betekent concreet het vaststellen van de strategie, het pedagogisch beleidsplan, de begroting en de jaarrekening.

 

De locatiemanager geeft leiding aan het team en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het uitgestippelde beleid. Het bestuur fungeert daarbij als klankbord.

Binnen het bestuur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van algemeen beleid. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als kwaliteit, instroom van kinderen, afstemming met (externe) stakeholders zoals school en de gemeente. De exacte portefeuille wordt in afstemming bepaald, afhankelijk van jouw specifieke kennis en ervaring.

 

Er wordt circa 7 keer per jaar vergaderd op een avond. De tijdsinvestering vraagt ongeveer 6 uur per maand, maar incidenteel kan meer tijd nodig zijn. 

 

Het bestuur bestaat uit 5 personen, zie https://www.kinderopvangdls.nl/over-ons/10-bestuur .

Voor meer informatie over de functie of om je interesse kenbaar te maken, kun je contact opnemen met de voorzitter Hester Kramers-Nijland, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 0625352197.

 

We kijken uit naar je reactie!

In de voorjaarsvakantie werkten wij op de BSO met een super leuk thema genaamd; China. 

We maakten ons eigen Chinese vlag, verfden Chinese woorden en zinnetjes, en de kinderen konden leren hoe je de door ons zelf gemaakte bami, met stokjes kan eten. Ook knutselden de kinderen hun eigen Chinese hoedjes, en Chinese waaiers. De kinderen leerden tellen in het Chinees, hoe cool?!

 

Op de dinsdagmiddag waren er een aantal oudere kinderen. Die middag zijn wij met deze kinderen naar Bounz gegaan! :-) 

 

Gelukkig was het weer buiten héérlijk, en konden wij ook heel veel buiten spelen. We hebben zelfs al lekker fruit gegeten buiten!! 

 

Hieronder wat foto's van de vakantie BSO.  

Op onze Kinderopvang DLS Facebook pagina vind je updates van onze dagelijkse activiteiten op de BSO (en peuterspeelzaal). 

 

vakantie bso 1vak bso 2

 

 

vak bso 3vak bso 4

Voor de BSO zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker voor, in eerste instantie, 12 – 15 uur per week. Dit kan uitgebreid worden indien het aantal kinderen hierom vraagt.

 

 


Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. 


Als ouders willen we natuurlijk allemaal het beste voor onze kinderen. Dit kan door ons als groep sterk te maken voor bepaalde zaken. De Oudercommissie behartigt de belangen van ouders door het bestuur van de Stichting Kinderopvang DLS te adviseren.

Na de voorjaarsvakantie gaan de peuters van start met het thema; Ziek zijn. Hier zullen wij in week 8 en week 9 mee aan de slag gaan.

 

De peuters knutselen en schilderen een grote hand, met daarop hun eigen geplakte pleisters en verband. 

We gaan leuke beweegactiviteiten doen, en de kinderen mogen zelf pleisters plakken en verband bij elkaar om doen.  

Natuurlijk hebben wij hier ook weer leuke bijpassende liedjes en boekjes bij! ;-) 

 

In de week van 11 maart starten wij met thema; Lente. Hier gaan wij in week 11 tot en met week 15 mee bezig. 

 

In week 15 werken wij met het thema; Muziek. Hier maken de peuters o.a. hun eigen instrument. Ook zullen dan de liedjesochtenden plaatsvinden. 

Houd de website/Facebook in de gaten voor leuke updates/foto's! Kinderopvang DLS Facebook

Een heel nieuw schooljaar voor de boeg! Een overzicht van de komende vakantie- en studiedagen vindt u hier.

Wat gebeurd er hedendaags allemaal bij ons op de BSO....? Lees hieronder om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.