Aanmelden

Beste ouders/verzorgers,


De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Fijn dat we de laatste weken van dit schooljaar nog samen hebben kunnen afsluiten :-) 
 
Verlof Kirsten
De baby in mijn buik groeit vrolijk door! We zijn druk bezig met de sollicitatieprocedure om mijn groepstaken op te vullen. Anique zal tijdens mijn verlof mijn managementtaken overnemen. Als alles goed gaat, kom ik na de zomervakantie nog 2 weken terug om vanaf donderdag 27 augustus met verlof te gaan. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden, dan horen jullie dit van ons.
 
Voorstellen stagiaire
Beste ouders/verzorgers, 

Mijn naam is Begüm Karakütük en ik ben 19 jaar. Ik doe de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en zit in leerjaar 2. Ik kom hier stage lopen en spelen met de kinderen wat heel erg leuk is. Ik heb deze opleiding gekozen omdat ik de ontwikkeling van een baby tot volwassene belangrijk vind. De peutergroep (2-4) spreekt mij heel er aan. Ik vind het leuk om te zien hoe de peuters zich ontwikkelen tot een basisschoolkind.

Ik hoop dat ik een leuke tijd krijg met de kinderen. Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik ben er op maandag en dinsdag. 

Groet,
Begüm Karakütük
 
Peuterspeelzaal

Thema Heksje Mimi

We zijn nu enkele weken bezig met het thema rondom Heksje Mimi. Een super leuk thema! De kinderen zijn erg enthousiast. Daarnaast spelen we vanwege het mooie weer veel buiten met water en zand. 
 
Er nemen veel kinderen afscheid met de zomervakantie. We wensen hen veel plezier op de basisschool of bij het kinderdagverblijf!
 
Meubilair
We hebben nieuw meubilair op de speelzaal. Dat hebben de meeste ouders nog niet gezien omdat ouders niet meer in de opvang komen, dus even een foto;

Nieuwe meubels

 
Verlengde opvang
Na de zomervakantie gaan we weer beginnen met de verlengde opvang op maandag- , dinsdag- en donderdagmiddag van 12.15 uur – 14.15 uur. De kinderen lunchen samen en daarna is er tijd voor een leuke activiteit of heerlijk vrij spel. Goed om te weten, bij de verlengde opvang is er geen mogelijkheid voor kinderen om een middag dutje te doen.
 
Wilt u gebruik maken van de verlengde opvang na de zomervakantie? Graag even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
BSO

Deurbel

We hebben een BSO deurbel opgehangen op het kozijn van onze tuindeuren. Aangezien ons haal- en brengbeleid voorlopig nog wel ongewijzigd blijft, kunnen ouders op deze manier aan ons laten weten of ze er zijn. Nu is er altijd wel een medewerker op het plein, maar op vrijdag en in de vakantie zal dit niet zo zijn.
 
Dus wanneer u even belt wanneer u er bent (als er geen medewerker op het plein is) , dan zal de medewerker ervoor zorgen dat uw kind(eren) met jas en tas naar buiten komen.

BSO deurbel

 
Zomer BSO
 

De eerste- en laatste twee weken van de zomervakantie gaan we kamperen op de BSO!

https://www.kinderopvangdls.nl/nieuws/73-zomervakantie-programma-2020
 
Opgeven voor de zomervakantie kan nog tot 29 juni. Na 29 juni maken wij onze personele bezetting rond en kan aanmelden alleen nog als de kindaantallen dit toelaten. Wij hebben er zin in!
 
Voeding
Na de zomervakantie zullen wij ons voedingsbeleid iets aanpassen. Op dit moment krijgen de kinderen uit school;
 
Groep 1 en 2 drinken en een biscuit
Groep 3 en 4 drinken en een cracker
Groep 5+ drinken en brood of een cracker 
Vanaf het nieuwe schooljaar zullen alle kinderen uit school drinken krijgen en een cracker (jam, smeerkaas of appelstroop) en/of een plakje ontbijtkoek.
 
Daarnaast blijven ze uiteraard om 16.15 uur groente/fruit en drinken krijgen.
 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn na het lezen van de nieuwsbrief, dan hoor ik dat heel graag!

Fijne zomer gewenst! Mede namens het team Kinderopvang DLS,

Kirsten van Veluwen