aanmelden peuterspeelzaalaanmelden bso
Beste ouders,
Kinderopvang DLS heeft een nieuwe oudercommissie en we stellen ons graag aan je voor!
Als oudercommissie denken we positief kritisch mee over verschillende (beleidsmatige) onderwerpen, zijn we sparringspartner voor het management en fungeren we als schakel tussen ouders en bestuur. Dit alles met als doel om bij te dragen aan een veilige, leuke en gezellige kinderopvang. De oudercommissie komt 4x per schooljaar samen.
 
De oudercommissie bestaat uit de volgende leden:
 
Sieuwke van Slooten (voorzitter)
Hoi, ik ben Sieuwke van Slooten moeder van Lise (groep 3), Jonas (groep 2) en Emma (groep 1) Thöne. Mijn kinderen zitten op de Deventer Leerschool en zijn 2 dagen per week te vinden op de BSO. Sinds 2 jaar wonen we met veel plezier in Deventer. In het dagelijks leven werk ik bij Rijkswaterstaat in Arnhem. Ik sport graag en ga na de zomer echt weer beginnen met hockey ;).
 
 
Marieke van Laatum
Hallo, ik ben Marieke van Laatum. Samen met mijn man Ward zijn we begonnen aan de verwezenlijking van onze droom: een eigen voetbalelftal. Dat leverde drie zoontjes op - Malte, Estian en Joa. Ik werk zelf met veel plezier in het onderwijs als beleidsadviseur, en met die kennis hoop ik wat bij te kunnen dragen aan het reilen en zeilen van de kinderopvang DLS.
 


Joeri Ponten
Hallo, mijn naam is Joeri Ponten, vader van Liselot (groep 2), Thijmen (groep 1) en Cato (mag nog even wachten). Mooi om bij te kunnen dragen aan een fijne opvang voor de kinderen. Ik werk als consultant bij Neuf & Associates, speel accordeon en trimhockey.
 
Mocht je vragen of input voor de oudercommissie hebben dan kun je contact met ons opnemen op het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De notulen van onze vergaderingen zijn ook via dit e-mailadres op te vragen. 
 
Voor nu een fijne zomer gewenst!
 
 
Met vriendelijke groet,
Oudercommissie Kinderopvang DLS.