aanmelden peuterspeelzaalaanmelden bso


Als ouders willen we natuurlijk allemaal het beste voor onze kinderen. Dit kan door ons als groep sterk te maken voor bepaalde zaken. De Oudercommissie behartigt de belangen van ouders door het bestuur van de Stichting Kinderopvang DLS te adviseren.

De belangrijkste onderwerpen waarover de Oudercommissie meedenkt zijn bijvoorbeeld kwaliteit, spel- en ontwikkelingsactiviteiten, openingstijden en tarieven. Hiernaast organiseert de Oudercommissie activiteiten voor ouders. 

 

Voor en door ouders 
De Oudercommissie bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf ouders van kinderen die de peuterspeelzaal en/of BSO bezoeken. Per leeftijdscategorie (2,5-4, 4-8 en 8-12 jaar) neemt minimaal één ouder plaats in de Oudercommissie. Zo worden de specifieke belangen van elke groep ouders zo goed mogelijk behartigd. De Oudercommissie komt verschillende keren per jaar bij elkaar om met elkaar te overleggen. Niet alleen beleidsaspecten komen aan bod, ook de coördinatie van informatieve thema-avonden voor ouders wordt besproken. Deze worden in samenspraak met de medewerkers van de Stichting Kinderopvang DLS georganiseerd. 

 

Contact met de oudercommissie 
Heb je als ouder ideeën en/of feedback over het beleid en de kwaliteit van de peuterspeelzaal of BSO? Loop je als ouder tegen bepaalde zaken aan die alle ouders aangaan? Met dit soort zaken kan je terecht bij de Oudercommissie. Ouders die vragen of opmerkingen hebben over zaken die specifiek betrekking hebben op hun eigen situatie kunnen in eerste instantie terecht bij de medewerkers en bestuur van de Stichting Kinderopvang DLS. 

Ouders kunnen via de mail contact opnemen met de leden van de Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De Oudercommissie reageert zo spoedig mogelijk. Ook is het natuurlijk mogelijk om één van ons op het schoolplein te benaderen. Om een goed klankbord te zijn, hebben we jullie input nodig!