Aanmelden

Het bestuur van Stichting Kinderopvang DLS is op zoek naar een

 

BESTUURSLID M/V

 

Wij zoeken een enthousiast medebestuurslid, een communicatief sterke regelneef die affiniteit heeft met kinderopvang en bij voorkeur zelf één of meer kinderen bij ons op de peuterspeelzaal en/of buitenschoolse opvang heeft.

 

Het bestuur bepaalt op hoofdlijnen het personeelsbeleid, het financieel beleid en het inhoudelijke beleid. Dit betekent concreet het vaststellen van de strategie, het pedagogisch beleidsplan, de begroting en de jaarrekening.

 

De locatiemanager geeft leiding aan het team en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het uitgestippelde beleid. Het bestuur fungeert daarbij als klankbord.

Binnen het bestuur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van algemeen beleid. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als kwaliteit, instroom van kinderen, afstemming met (externe) stakeholders zoals school en de gemeente. De exacte portefeuille wordt in afstemming bepaald, afhankelijk van jouw specifieke kennis en ervaring.

 

Er wordt circa 7 keer per jaar vergaderd op een avond. De tijdsinvestering vraagt ongeveer 6 uur per maand, maar incidenteel kan meer tijd nodig zijn. 

 

Het bestuur bestaat uit 5 personen, zie https://www.kinderopvangdls.nl/over-ons/10-bestuur .

Voor meer informatie over de functie of om je interesse kenbaar te maken, kun je contact opnemen met de voorzitter Hester Kramers-Nijland, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 0625352197.

 

We kijken uit naar je reactie!